Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
CINE ESTE LUMINITA-PACHEL ADAM ? revista presei
24 novembre 2015

Deputatul Luminiţa Adam membru PRM în perioada 2000 – 2010 se muta in Israel

UNPR este a treia staţie din traseul politic al Luminiţei Adam. Fost membru PRM în perioada 2000 – 2010, aceasta a candidat în 2012 din partea PPDD, câştigând mandatul de deputat pe Colegiul 7 prin redistribuire. 
“Îmi doresc schimbarea radicală a politicii româneşti”, “Jos ciocoii” şi “PP-DD, unica şansă” sunt doar câteva din mesajele pe care Luminiţa Adam le transmitea în campania din 2012. Ulterior, din postura de deputat PPDD a avut numeroase declaraţii politice în Parlament prin care critica puterea. Cea mai recentă, intitulată “România, o ţară condusă de Guvernul Aoleu!” a fost făcută la finalul lunii trecute.
“Uşor - uşor, impunând câte o taxă în fiecare lună, acest guvern s-a transformat în Guvernul "Aoleu": "aoleu, s-a scumpit benzina!";  "aoleu, s-a scumpit lumina!"; "aoleu, n-am bani de medicamente!";  "aoleu, n-am cu ce îmbrăca copiii să-i trimit la şcoală!"; "aoleu, murim cu zile în spitalele româneşti!"; "aoleu, ne pleacă copiii să muncească în străinătate şi nu mai avem niciun sprijin la bătrâneţe!";  "aoleu, n-avem locuri de muncă!"; "aoleu, fondurile europene au fost luate doar de şmecheri!; "aoleu, ne-am umplut de baroni locali ce administrează banii noştri după bunul lor plac!". Veniţi alături de noi, de parlamentarii Partidului Poporului - Dan Diaconescu, şi haideţi să-i facem pe guvernanţi să înţeleagă că nu se mai poate aşa”, declara Luminiţa Adam la finalul lunii mai.

Pentru informaţii detaliate, cei care doresc să-şi vândă produsele în pieţele din Capitală sunt invitaţi la Biroul parlamentar al doamnei deputat Luminiţa Adam din Corabia, strada I.H. Rădulescu, bl. B7, sc.2, ap.3.

..........E drept, asa e, in sediul de la Corabia sunt numai rude si toaca bani f.multi, ca toti ceilalti, e adevarat si ca a mintit ca face birouri parlamentare ale ei in satele mai mari, ca vine si face si drege, iar acuma n-a facut nimic. E totusi cu partidul in opozitie. Ca ea e la putere, prin pupaturile cu Paul Stanescu si Dragnea, prin vizite dese la Slatina la actiuinile cons.judetean si prin voturile ce le da in parlament, e alta treaba, e pe produs femeie, ce vrei? nu va mai avea curaj sa mai vina sa candideze iar

 

http://www.evenimentdeolt.ro/eveniment-new/politica/archive/archive-2014/archive-06-2014/archive-18-06-2014/deputatul-lumini-a-adam-a-trecut-la-unpr

 

Publicité
Publicité
Commentaires
CINE ESTE LUMINITA-PACHEL ADAM ? revista presei
Publicité
Archives
Publicité